Elements de joc

GeckoWalls Parques Infantiles

FOMENTEM EL JOC NO GUIAT

Creiem en la importància del joc en qualsevol moment de la nostra vida i és per això que intentem fer petites transformacions dels espais per tal d’oferir l’oportunitat de créixer des d’un entorn més amigable i acollidor. Descobrir el món investigant, experimentant, “impregnant-se” de vida i coneixent-se en totes les seves formes; en definitiva, jugant, és una experiència que tota persona mereix viure.

Aquí podeu descarregar el nostre catàleg d’elements de joc perquè pugueu veure diferents opcions, des de les nostres cúpules geodèsiques GECKO DOMO, ideals per escalar, compartir dins i fora, observar, meditar, etc., a estructures d’equilibri amb troncs de fusta, mobiliari sostenible provinent 100% de plàstic reciclat, etc.

MOBILIARI 100% RECICLAT

La nostra nova línia de negoci se centra en la “fusta plàstica reciclada” com a part d’una aposta per l’ecologia sostenible; mitjançant un nou procés productiu que no genera nous residus tornem a integrar la “fusta plàstica” en el mercat com a producte net i no contaminant. Al no podrir-se, estellar-se, ni oxidar-se, la seva durabilitat i resistència li dóna una llarga vida útil.

El procés de fabricació dels diferents elements s’ha realitzat per part d’un Centre d’Educació Especial INTEGRATS a Alacant. Aquí us presentem opcions variades per a incorporar en els centres educatius.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sí; tant els dissenys com el procés de fabricació van de bracet de les normatives vigents (UNE-EN 1176) sobre Equipaments de les àrees de joc i superfícies. Elaborem tots els nostres elements de joc amb materials de primera qualitat. D’aquesta manera podem homologar les àrees de joc que creguem.

Si puges cap amunt el cursor podràs descarregar-te el nostre catàleg Elements de Joc 2023/2024.

Tot dependrà de l’espai disponible, les edats a les quals va dirigida, l’actuació a realitzar, el tipus de paviment existent, la inversió disponible… Tenim des de zones de 0-3 anys tipus Montessori per a fomentar el joc NO guiat a estructures tipus cal·listènia en fusta per als joves.

Sempre serà necessari implementar un sòl de seguretat quan se superin els 0,5 m d’altura de caiguda; en els elements habituals per a 0-3 anys i alguns de primària no serà necessari encara que sí recomanable (quan el sòl és de formigó); en totes aquelles estructures escalables o que superin l’altura de caiguda anteriorment esmentada serà obligatori implementar un paviment tou (element natural o sintètic amb el gruix corresponent) per a poder homologar l’àrea de joc.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt