Serveis

La sinergia de dos conceptes, ART i ESCALADA, que convergeixen en una filosofia nascuda amb l’esperit de transformar els patis de joc dels nostres centres educatius, incorporant una activitat altament enriquidora, educativa, lúdica i esportiva com és l’escalada.

Traços, colors i disseny creats pels nostres muralistes, amb temàtiques naturals i/o personalitzades que vestiran el rocòdrom i li donaran llum i color al nou espai de joc.

En la cerca per dinamitzar l’activitat esportiva i saludable en els nostres pobles i ciutats, els nostres projectes són també ideals per espais verds i via pública.

DISSENY

Digues-nos què t’agradaria, explica’ns sobre què havies visualitzat per a la teva paret o en aquell racó on crear un espai multidisciplinari, sigui amb els nostres rocòdroms de fusta, fibra de vidre o mitjançant les nostres preses directament a la paret, dissenyant el teu mural decoratiu amb la temàtica que més t’agradi, transformant espais oberts amb elements i estructures de joc infantil GALOPÍN, els nostres Gecko Domo energètics i escalables, etc.

Disseny
Bloc d'escalada

INSTAL·LACIÓ

Un equip professional amant de la seva feina, en les seves diferents opcions: disseny i pintura mural, creació i instal·lació de rocòdroms i/o projectant àrees de joc amb els elements de joc GALOPÍN. Els nostres tècnics són, per sobre de tot, amants de la feina que fan, i per això plasmen en cada un de les feines que fe, la passió per aquest esport; és per això que els nostres rocòdroms i les àrees de joc brillen amb llum pròpia, gràcies també a la màgia que fan els nostres artistes plàstics, dotant de màgia i color, amb els seus esbossos i pintures, espais que abans vivien en el gris per donar pas a una lluminositat que ofereix energia positiva i vida, sempre sota els paràmetres tècnics que ens emmarquen les normatives UNE-EN 12572 i UNE-EN 1176/1177.

MANTENIMENT I INSPECCIONS

Tal com ens marquen les normatives UNE-EN 12572 i UNE-EN 1176, són necessaris realitzar manteniments i inspeccions anuals per mantenir el bon estat dels rocòdroms i/o elements de joc instal·lats. Així mateix, oferim els nostres serveis de revisió i manteniment rutinari i operatiu, fent informes fotogràfics dels treballs realitzats, assajos corresponents si són requerits i la posterior emissió dels certificats de re-homologació anual per al bon compliment de les normatives vigents.

manteniment
certficacions

CERTIFICACIONS

Comptem amb un departament d’enginyeria especialista en estructures i àrees de joc; és per això que podem certificar tota mena de rocòdroms i/o elements de joc, documentant totes les tasques necessàries per a tal homologació (càlcul d’estructures, assajos corresponents, mesuraments de les àrees de seguretat establertes, tota mena de paviments, etc.).

ROUTESETTING

El nostre equip tècnic té una gran trajectòria i experiència en l’equipament tant en roca com en indoor de vies d’escalada, sent un servei que exportem tant als centres educatius com a les sales d’escalada que necessiten una constant dinamització i creació de nous blocs i vies.

routesetting

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt