Rocòdroms

rocodromos

ROCÒDROMS

Creem espais on la combinació d’art i escalada ens permeti transformar patis educatius, zones públiques en els nostres pobles i ciutats, dissenyant murals decoratius que vestiran al rocòdrom ancorant les preses directament a la paret o mitjançant altres opcions amb les nostres estructures de fusta i/o fibra de vidre.

geckodomo

GECKO DOMO

Ideals i energètiques les nostres GECKO DOMO, cúpules geodèsiques escalables ideals per zones exteriors, parcs infantils, on poder enfilar-se i contemplar el cel. Implementem el terra de seguretat necessari segons la normativa.

PREGUNTES FREQÜENTS

Per descomptat, disposem de diferents equips de treball, compostos per tècnics en instal·lació de rocòdroms i artistes per murals decoratius, amb el que oferim una feina de proximitat, sense necessitat d’augmentar despeses de desplaçaments.

Disposar d’una paret estructural exterior o interior on poder realitzar la instal·lació del rocòdrom, contemplant que ens encaixi la sega àrea de seguretat corresponent; ens fas arribar tota la informació que disposis (imatges, mesures, nom del teu centre o població) en el que estàs interessat/da (preses directament a la paret, mural decoratiu, estructures de fusta i/o fibra de vidre) i et farem arribar un pressupost sense compromís.

Ens encanta poder conversar amb el client i personalitzar al màxim el disseny del mural que decorarà el rocòdrom; des de temàtiques naturals, passant per detalls concrets de la població on treballem, fins a esbossos inclús que ens han fet i podem reproduir; als nostres artistes els hi agrada fluir i crear sempre dissenys originals i que visiten el rocòdrom sense sobrecarregar i perdre l’essència de l’escalada.

Naturalment; els nostres plafons de fusta estan fets de fusta de bedoll fenòlic de 18 mm, amb un tractament hidròfug per protegir al màxim l’estructura del rocòdrom de la pluja.

Les dues opcions són totalment vàlides; un rocòdrom en exterior ens ofereix la possibilitat de poder-lo utilitzar tant per especialistes en educació física a les seves classes com els nens i nenes per jugar a l’hora del pati; l’opció del rocòdrom al gimnàs és vàlida també, tot i que, si no és de lliure accés, no es podrà utilitzar fora de les hores lectives d’educació física.

Correcte; totes les nostres instal·lacions de rocòdroms compleixen amb la UNE-EN 12572; així com els nostres espais de joc i parcs infantils amb la UNE 1176; a la finalització del projecte entreguem tota la documentació necessària per a la norma juntament amb el seu Certificat SAE corresponent.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt