Murals decoratius

geckowalls-murales-decorativos

MURALS DECORATIUS

A través del nostre equip artístic oferim alternatives al gris de les parets per crear espais de llum i color, personalitzant el mural amb les temàtiques que més agradin al client.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sí; els nostres muralistes us faran un esbós de cada una de les parets amb aquells temes que més us agradin, des de temàtiques naturals a temes més personalitzats que vestiran la paret del vostre rocòdrom, creant la sinergia entre ART i ESCALADA.

Naturalment, apostem per enriquir la vessant artística dels nostres clients, siguin centres educatius, administració pública o particulars, oferint tallers de pintura de 2 o 3 dies, en els quals puguin conèixer de primera mà les tècniques necessàries per crear un mural decoratiu i sentir-se partícips de la feina feta.

Ens feu arribar imatges de les parets on voleu que estigui el mural decoratiu, amb les mides totals (amplada i alçada) i sense compromís us farem una valoració.

Tenim un preu mitjà ja valorat per fer treballs habituals de murals decoratius, però en cas de ser una composició més complexa, haurem de valorar la feina a fer, materials i temps de disseny / pintura.

S’hauria de fer alguna adequació (sigui per part nostra o per part del client) en els casos que s’observi que hi ha humitats a la paret (comprovar l’afectació de la humitat a la paret) que existeixin esvorancs (en aquest cas s’hauria de picar tota la paret perquè, posteriorment en pintar a sobre, no caigui la pintura) o si és un bloc de formigó molt porós que requereixi una primera emprimació blanca per, posteriorment, els nostres artistes poder fer la seva feina.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt