Instal·lació de rocòdroms per a escoles

rocodromos

ROCÒDROMS INFANTILS I PER A COL·LEGIS

L’escalada és una activitat emocionant i desafiant que ofereix una àmplia gamma de beneficis per als nens. No només és una forma d’exercici físic excel·lent, sinó que també promou el desenvolupament d’habilitats cognitives, emocionals i socials. A més, tenir un mural d’escalada al pati de l’escola o l’institut pot proporcionar als nens una oportunitat única per explorar i gaudir d’aquests beneficis.

L’escalada és una activitat física completa que estimula el desenvolupament muscular, en millora la coordinació i augmenta la resistència cardiovascular. En grimpar, els nens utilitzen tot el seu cos, cosa que enforteix els seus músculs i millora el seu equilibri. L’escalada també promou la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació mà-ull, ja que els infants han de planificar i executar moviments precisos mentre mantenen l’equilibri.

PER QUÈ TENIR UN ROCÒDROM AL COL·LEGI

A Gecko Walls entenem que l’educació no es limita només a les aules. Els nostres rocòdroms ofereixen una sèrie d’avantatges i beneficis per als nens, que van més enllà de l’entreteniment. Aquí us presentem algunes raons per les quals tenir un rocòdrom d’escalada al pati del vostre col·legi o institut és una inversió valuosa:

Foment de l’activitat física: Els rocòdroms d’escalada ofereixen una forma divertida i desafiadora de mantenir-se actiu, enfortint els músculs, millorant la coordinació i promovent un estil de vida saludable.

Desenvolupament d’habilitats motores i cognitives: En enfrontar els diferents desafiaments que ofereix un rocòdrom, els nens milloren les seves habilitats motores fines i gruixudes, així com la seva capacitat per resoldre problemes i prendre decisions de manera eficient.

Construcció de confiança i autoestima: A mesura que els nens arriben a noves altures i dominen nous desafiaments, la seva confiança i autoestima s’enforteixen. Aquest sentit d’èxit s’estén a altres àrees de la seva vida, tot fomentant un enfocament positiu i una mentalitat de creixement.

Foment del treball en equip i la socialització: Els desafiaments escalada en equip i ofereixen l’oportunitat d’establir metes compartides, comunicar-se i recolzar-se mútuament. A més, el rocòdrom es converteix en un punt de trobada per als estudiants, tot fomentant la socialització i les amistats duradores.

Estimulació mental i creativitat: Els nens poden explorar diferents rutes i estratègies per superar els obstacles, fomentant així la seva creativitat i les habilitats de resolució de problemes.

EMPRESA CERTIFICADA PER A LA INSTAL·LACIÓ DE ROCÒDROMS

UNE-EN 12572

Estructures d'escalada artificials.

UNE-EN 11276

Elements de jocs infantils

UNE-EN 1177

Revestiments de les superfícies de les àrees de joc absorbidors dimpactes

ELS NOSTRES ROCÒDROMS A COL·LEGIS I INSTITUTS

A Gecko Walls , ens apassiona el disseny i la construcció de rocòdroms i murals d’escalada que desperten la imaginació i desafien els estudiants a assolir noves alçades. La nostra experiència i coneixements ens han permès crear instal·lacions personalitzades i adaptades a les necessitats i característiques de cada col·legi i institut.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats a cadascuna de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc per als nostres pobles i ciutats, llum i color, ART I ESCALADA… Gecko Walls.

contacta'ns

sol·licita pressupost

Responsable del fichero: Gecko Arte y Escalada S.L. Finalidad: resolver las dudas planteadas. Legitimación: gracias a tu consentimiento. Destinatarios: tus datos se encuentran alojados en nuestra plataforma de hosting de OVH. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación o suprimir tus datos enviando un email a info@geckowalls.es o ante la autoridad de control. Encontrarás más información en POLÍTICA DE PRIVACIDAD
Desplaça cap amunt