Escalant somnis, des de nens.

Som Gecko Walls, especialistes en la creació i instal·lació de rocòdroms d’escalada, elements de joc i parcs infantils.

Creació d’espais d’ART i ESCALADA per centres educatius, espais públics i privats, on poder gaudir d’una activitat altament desenvolupadora per a petits i grans, ja sigui mitjançant la instal·lació de preses directament a una paret decorada prèviament pels nostres artistes o mitjançant estructures de fusta i/o fibra de vidre ideals per l’exterior.

“Convertir somnis en jocs”, amb aquesta premissa, transformem els patis educatius amb elements de joc de gran qualitat, amb diferents gammes i categories, creem espais de joc únics pels nostres pobles i ciutats, dotant d’accessibilitat i inclusivitat les noves àrees per jugar lliurement.

Donar llum i color als espais grisos dels edificis, zones de la via pública, espais interiors i exteriors a través del nostre equip d’artistes, dotant de vida pròpia aquests espais i personalitzant amb la temàtica que més t’agradi.

La sinergia de dos conceptes que convergeixen en una filosofia que neix amb l’esperit de transformat els patis de joc dels nostres centres educatius incorporant una activitat altament enriquidora, lúdica, educativa i esportiva com és l’escalada.

Traços, colors i dissenys creats pels nostres muralistes, amb temàtiques naturals i/o personalitzades, que vestiran el rocòdrom i li donaran llum i color al nou espai de joc.

En la cerca de dinamitzar l’activitat esportiva en els nostres pobres i ciutats, oferim els nostres projectes per a zones on potencia la vida saludable i l’esport, a través dels nostres murals, estructures de fusta o de fibra de vidre, ideals per l’exterior, aptes per a totes les famílies.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt