Equip

TONI ZAMORA

DIRECTOR I FUNDADOR

BARU MARCIKOVÀ

SOCIA FUNDADORA

Mª JOSE TABOADA

RESPONSABLE COMERCIAL

GLORIA ZAMORA

RESPONSABLE COMERCIAL

1

HELENA GUASCH

ASSESSORA COMERCIAL

AUGUST GUASCH

RESPONSABLE ADMINISTRACIÓ

ÓSCAR MATEO

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

RAMÓN GUILLAMÓN

RESPONSABLE ARTÍSTIC

COMUNITAT VALENCIANA

PATXI DURÀ

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

ELENA ESPINA

ARTISTA

ILLES BALEARS

MARI OLMO

RESPONSABLE COMERCIAL

JUAN OLMO

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

ZONA CENTRE

ÁLVARO FERNÁNDEZ

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

RUBÉN RODRÍGUEZ

ARTISTA

ZONA SUD

ALEJANDRO ESCRIBANO

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

JUANMA

ARTISTA

ZONA NORD

CRISTIAN FERRERO

RESPONSABLE INSTAL·LACIONS

DIMAS

ARTISTA

SOBRE NOSALTRES

Experiència contrastada

Responsabilitat civil obligatòria

Tècnics i artistes contrastats

Compliment normativa UNE 12572 / UNE 1176

Durant l’any 2015 es va anar gestant la idea per part de Toni Zamora i Baru Marcikovà de crear un projecte que donés a conèixer l’escalada a tots els estaments de la nostra societat, començant pels centres educatius, on les nenes i nens fan els seus primers passos a la vida.

Idees, desenvolupament de projectes i primeres preses de contacte amb les comunitats educatives per a palpar de primera mà si la creació de zones d’art i escalada als patis escolars, oferint alternativa als esports majoritaris, tindria una bona resposta.

A mitjans de març de 2016 el somni es va fer realitat i el projecte va arrencar a caminar; primers revessos, sense perdre la il·lusió, sinergies i col·laboradors que van apareixent pel camí, quilòmetres i quilòmetres realitzats donant a conèixer les nostres idees… fins que va arribar la primera instal·lació!

Continuem caminant, sumant experiència i evolucionant en el concepte d’escalada que volíem oferir, ja no solament per a centres educatius, sinó també en els espais públics per als nostres pobles i ciutats, centres esportius, clients privats, incorporant a l’equip un grup humà de tècnics i artistes que ens anaven aportant un plus de qualitat i excel·lència en cadascun dels projectes que s’anaven creant; la sinergia i la trobada amb GALOPÍN PLAYGROUNDS com el nostre proveïdor d’elements de joc i parcs infantils, zones d’Agility per a mascotes, cal·listènia, etc.

I fins avui; continuem treballant amb les mateixes ganes i il·lusions que el primer dia, gaudint del nostre treball i seguim, pas a pas, com diu el nostre lema… escalant somnis, des de nens.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt