Mitjans

Toni Zamora: “L’escalada fa créixer psíquicament i físicament els infants”

28/04/2024

Parlem amb el director i fundador de Gecko Walls una empresa especialitzada en rocòdroms artístics als centres educatius.

www.monterrassa.com

L’escola Roc Alabern aposta per fomentar espais de jocs inclusius i sostenibles

03/04/2024

Gecko Walls s’ha encarregat del projecte de remodelació de les zones d’infantil i primària amb elements sorprenents.

www.monterrassa.com

El nou rocòdrom i les pistes de pilota valenciana seran inaugurades aquest divendres

04/10/2023

La Ciutat Esportiva Ramón Santo acull divendres que ve, 6 d’octubre a les 18:30h, la inauguració del rocòdrom i les noves pistes municipals de pilota valenciana, una instal·lació que, assentada en la zona del frontó, permetrà la pràctica de la Pilota Valenciana i de l’escalada en les millors condicions.

Els catalans que han portat l'escalada a milers d'infants

18/09/2023

Geckowalls va sorgir per la necessitat de Toni Zamora d’emprendre un nou camí i ara té l’objectiu de transformar els patis de les escoles.

Personatges d'il·lusió i aventures en un mural/rocòdrom en una escola de L'Hospitalet de Llobregat

05/09/2023

Un món d’il·lusions i personatges clàssics de la literatura, de «Platero i jo» a les aventures de Phileas Fogg; del Quixot, Sancho i els molins a «De la Terra a la Lluna»; de «Romeo y Julieta» a «Frankestein i Dràcula»; de viatges amb vaixell, amb globus, amb avió al «Lazarillo de Tormes»…

Així és el mural / rocòdrom que llueix al pati de l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat…un univers de fantasia on submergir-se i escalar.

L'Ajuntament de La Nucía inverteix en el rocòdrom del col·legi Sant Rafael

27/06/2023

El pati del Col·legi Sant Rafael de La Nucía compte des d’aquest últim trimestre amb un rocòdrom infantil, homologat per la Federació, perquè l’alumnat del centre educatiu pugui iniciar-se i practicar l’escalada.

Inauguració CEIP Jesús Navarro Jover de Novelda

28/04/2023

El CEIP Jesús Navarro inaugura el seu nou rocòdrom acollit per la família de la Carmencita. 

Un dels nostres rocòdroms al millor col·legi públic d'Espanya

07/02/2023

Notícia al programa “Juntos” de Telemadrid sobre el millor col·legi públic d’Espanya on hi ha un dels nostres rocòdroms. Ho pots veure al següent enllaç a partir del minut 12.

Reprodueix el vídeo quant a El mejor cole de España

El CEIP Fernando de los Ríos és considerat el millor col·legi d’Espanya. Foto: JUNTOS | Vídeo: Telemadrid

Nova zona de rocòdrom al complex esportiu municipal de Beniel

27/06/2022

Notícia als mitjans de comunicació de la Región de Murcia sobre el rocòdrom realitzat al CENTRO DEPORTIVO DE BENIEL.

Foto: Las Noticias de la RM. «L’alcaldessa de Beniel, Mari Carmen Morales, i el regidor d’Esports, José Antonio García, visitant el nou rocòdrom

La revolució del rocòdrom

18/09/2021

Col·laborem amb La Vanguardia a l’article on expliquem que, en els últims anys, hi ha hagut un creixement molt notable de la pràctica de l’escalada. Això ha permès créixer, ja que la demanda de rocòdroms s’ha triplicat. 

Foto: La VanguardiaChris Sharma practicant a la seva nova instal·lació de Gavà (XAVIER CERVERA)

Hi haurà roca per a tots? El "boom" de l'escalada multiplica els rocòdroms

05/09/2021

Participem en la notícia d’elDiario.es sobre com s’ha disparat la pràctica de l’escalada a Espanya aquesta última dècada. Expliquem com això ha afectat positivament en l’augment d’instal·lacions de rocòdroms. 

Foto: elDiario.es «Un experimentat escalador entrena al Sharma Climbing, a Barcelona»

Així és el mural amb valors que hem creat a l’IES Antoni Llidó de Xàbia

15/07/2021

Notícies als mitjans locals sobre el rocòdrom realitzat per l’INS Antoni Llídó de Xàbia, amb mural fer pels nostres artistes inspirats en el concepte de COEDUCACIÓ.

El CEIP Albait de Bolbait transforma en poesia els seus rocòdroms (València)

25/05/2021

La Comunitat Educativa del CEIP Albait de Bolbait ha creat dues poesies basades en els dos nous rocòdroms que parlen d’apoderament femení, diversitat i inclusió.

El CEIP Alfons X El Savi inaugura el rocòdrom (Novelda)

13/05/21

Inauguració del rocòdrom en el CEIP Alfonso X El Savi a Novelda. Projecte en col·laboració amb l’AMPA del centre perquè els alumnes puguin gaudir d’aquest esport de muntanya adaptat al centre escolar.

Rocòdrom CEIP Alfonso X El Sabio

Rocòdrom a l’Escola La Vitxeta (Reus)

19/04/21

Notícia del rocòdrom realitzat a l’Escola La Vitxeta de Reus, dins del projecte de transformació del seu pati educatiu, en col·laboració amb l’AMPA del centre.

Escola La Vitxeta, Reus (ABRIL 2021)

Rocòdrom lliure a Baró de Viver (Barcelona)

24/01/21

Búlder de lliure accés realitzat a Barcelona, en la zona de Baró de Viver; realitzat amb murals personalitzats, preses d’escalada i paviment tou de seguretat mitjançant cautxú continu.

Búlder, Baró de Viver, Barcelona

Rocòdrom a l’Escola l'Espígol (Gerb)

19/04/21

Notícia del rocòdrom fet a l’Escola l’Espígol de Gerb (Lleida) subvencionat íntegrament per l’Ajuntament d’Ós de Balaguer.

Rocòdrom Escola Espígo, Gerb

Rocòdrom a l’Escola Els Picots (Lliçà de Munt)

08/01/21

Notícia del rocòdrom fet a l’Escola Els Picots (Lliçà de Munt) subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Lliçà de Munt.

Rocòdrom Escola Els Picots

Entrevista amb Manel Fuentes

15/05/20

Entrevista realitzada per Manel Fuentes a Toni Zamora, director de Gecko Walls, conversant sobre la trajectòria de l’empresa, la situació actual deguda al confinament a causa de la COVID-19 i històries diverses.

Inauguració del rocòdrom a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona)

08/01/20

Notícia sobre la donació que realitzem Gecko Walls a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’un rocòdrom per als seus nens i nenes, amb la inauguració realitzada per l’equip de GOT TALENT i Daniel Petruska, la Trapezista, finalista de l’edició del 2019.

Rocòdrom Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona

Projecte per l’Ajuntament de La Canonja (Tarragona)

Abril 2018

Notícia sobre el projecte fet d’implantació de diversos blocs d’escalada i un monòlit vertical realitzats en fibra de vidre per l’Ajuntament de La Canonja (Tarragona) emmarcats en les millores de diferents parcs i zones d’oci i esport de la població.

Ajuntament de Canonja

Rocòdrom al Pavelló Esportiu de Roses (Girona)

Desembre 2017

Notícia sobre la instal·lació d’un rocòdrom vertical en el Pavelló Esportiu de Roses (Girona) dins del marc de millores i actuacions en els seus equipaments esportius.

Rocòdrom Pavelló, Roses

Rocòdrom a l’Escola Mossèn Cinto (Rubí)

27/01/2016

Creació d’una zona d’escalada en el gimnàs de l’Escola Mossèn Cinto de Rubí, dins del projecte d’inclusió de noves activitats esportives per a les classes d’Educació Física.

Rocòdrom Escola Mossèn Cinto

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt