Mitjans

Així és el mural amb valors que hem creat a l’IES Antoni Llidó de Xàbia

15/07/2021

Notícies als mitjans locals sobre el rocòdrom realitzat per l’INS Antoni Llídó de Xàbia, amb mural fer pels nostres artistes inspirats en el concepte de COEDUCACIÓ.

El CEIP Albait de Bolbait transforma en poesia els seus rocòdroms (València)

25/05/2021

La Comunitat Educativa del CEIP Albait de Bolbait ha creat dues poesies basades en els dos nous rocòdroms que parlen d’apoderament femení, diversitat i inclusió.

El CEIP Alfons X El Savi inaugura el rocòdrom (Novelda)

13/05/21

Inauguració del rocòdrom en el CEIP Alfonso X El Savi a Novelda. Projecte en col·laboració amb l’AMPA del centre perquè els alumnes puguin gaudir d’aquest esport de muntanya adaptat al centre escolar.

Rocòdrom CEIP Alfonso X El Sabio

Rocòdrom a l’Escola La Vitxeta (Reus)

19/04/21

Notícia del rocòdrom realitzat a l’Escola La Vitxeta de Reus, dins del projecte de transformació del seu pati educatiu, en col·laboració amb l’AMPA del centre.

Escola La Vitxeta, Reus (ABRIL 2021)

Rocòdrom lliure a Baró de Viver (Barcelona)

24/01/21

Búlder de lliure accés realitzat a Barcelona, en la zona de Baró de Viver; realitzat amb murals personalitzats, preses d’escalada i paviment tou de seguretat mitjançant cautxú continu.

Búlder, Baró de Viver, Barcelona (GENER 2021)

Rocòdrom a l’Escola l'Espígol (Gerb)

19/04/21

Notícia del rocòdrom fet a l’Escola l’Espígol de Gerb (Lleida) subvencionat íntegrament per l’Ajuntament d’Ós de Balaguer.

Rocòdrom Escola Espígo, Gerb

Rocòdrom a l’Escola Els Picots (Lliçà de Munt)

08/01/21

Notícia del rocòdrom fet a l’Escola Els Picots (Lliçà de Munt) subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de Lliçà de Munt.

Rocòdrom Escola Els Picots

Entrevista amb Manel Fuentes

15/05/20

Entrevista realitzada per Manel Fuentes a Toni Zamora, director de Gecko Walls, conversant sobre la trajectòria de l’empresa, la situació actual deguda al confinament a causa de la COVID-19 i històries diverses.

Inauguració del rocòdrom a l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona)

08/01/20

Notícia sobre la donació que realitzem Gecko Walls a l’Hospital de Sant Joan de Déu d’un rocòdrom per als seus nens i nenes, amb la inauguració realitzada per l’equip de GOT TALENT i Daniel Petruska, la Trapezista, finalista de l’edició del 2019.

Rocòdrom Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona

Projecte per l’Ajuntament de La Canonja (Tarragona)

Abril 2018

Notícia sobre el projecte fet d’implantació de diversos blocs d’escalada i un monòlit vertical realitzats en fibra de vidre per l’Ajuntament de La Canonja (Tarragona) emmarcats en les millores de diferents parcs i zones d’oci i esport de la població.

Ajuntament de Canonja

Rocòdrom al Pavelló Esportiu de Roses (Girona)

Desembre 2017

Notícia sobre la instal·lació d’un rocòdrom vertical en el Pavelló Esportiu de Roses (Girona) dins del marc de millores i actuacions en els seus equipaments esportius.

Rocòdrom Pavelló, Roses

Rocòdrom a l’Escola Mossèn Cinto (Rubí)

27/01/2016

Creació d’una zona d’escalada en el gimnàs de l’Escola Mossèn Cinto de Rubí, dins del projecte d’inclusió de noves activitats esportives per a les classes d’Educació Física.

Rocòdrom Escola Mossèn Cinto

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Scroll to Top