Parcs infantils

GeckoWalls Parques Infantiles

PARCS INFANTILS

De la mà de GALOPÍN PLAYGROUNDS, una de les marques més reconegudes del sector, dissenyem espais de joc on, combinant diferents gammes i estructures disponibles, juntament amb elements nobles com la fusta, cordes, etc., crear espais de joc on poder gaudir.

Consulta totes les gammes disponibles a GALOPÍN PLAYGROUNDS:

PREGUNTES FREQÜENTS

Portem la distribució d’elements de jocs i parcs infantils de la marca GALOPÍN PLAYGROUNDS, ubicats a Cerceda (A Coruña); apostem per un fabricant nacional, on el que disposéssim d’elements de qualitat i innovacions, a un preu assequible i amb el que tinguéssim una relació fluida i propera, sense haver d’anar a altres països per comprar-los.

Sí, a l’apartat de PARCS INFANTILS podràs accedir al nostre ampli catàleg d’elements de jocs infantils, tobogans, gronxadors, estructures, etc., sobre qualsevol consulta de preu o disponibilitat, podreu contactar amb nosaltres directament. No tenim un preu establert en tarifa penjada a la web perquè el projecte dependrà del tipus de terra on s’hagi de realitzar la instal·lació, població on us trobeu, accés a la ubicació, etc. Petits detalls que hem de comprovar per fer una proposta tècnica i econòmica tan ajustada com sigui possible.

Disposem d’un total de 19 gammes d’elements de joc per a parcs infantils, i cadascun ofereix un perfil diferent, segons la vulguis més natural en fusta (GAMMA NATURA), més acolorida (GAMMA CÒMIC), més robusta (GAMMA DEMOD), etc. També us podem oferir mobiliari (taules de càmping, bancs), zones per AGILITY de cans, CALISTENIA, etc.

Dependrà de l’alçada de caiguda que tingui l’element; tot aquell que superi els 50 cm d’alçada requereix un terra de seguretat d’acord amb la normativa vigent; l’àrea de seguretat de cada element de joc dels parcs infantils el podreu comprovar, per veure si us encaixa en el vostre espai disponible, a la fitxa tècnica que trobareu de l’element en el catàleg.

Per què nosaltres?

Perquè som apassionats en cada una de les facetes que realitzem, crear, transformar, renovar en patis educatius, àrees de joc pels nostres pobles i ciutats, llum i color, ART i ESCALADA… Gecko Walls.

Desplaça cap amunt